Eweka Nieuwsserver

XSNews - Fast Unlimited Premium

Al meer dan 14 jaar is Eweka een van de meest toonaangevende nieuwsserver providers in Nederland, met tienduizenden trouwe klanten. Eweka is een Nederlandse nieuwsserver provider die 2 soorten nieuwsservers aanbiedt. Het is mogelijk om een nieuwsserver af te nemen die 50Mb/sec of 100Mb/sec haalt.

Je betaalt gewoon per maand, jaar abonnementen daar doet Eweka niet aan. Het is wel mogelijk om een abonnement voor 3 maanden af te sluiten, wie daarvoor kiest krijgt voor de prijs van het 50Mb/sec abonnement 100Mb/sec.

Eweka gratis nieuwsserver

Bij Eweka kan men een nieuwsserver gedurende een week gratis proberen. Eweka is het een zeer interessante nieuwsserver provider om eens te proberen. Je kan je vrijblijvend inschrijven en 7 dagen lang de gratis nieuwsserver van Eweka testen. Bevalt de Eweka nieuwsserver niet? Dan kijk je naar een andere nieuwsserver provider. Er zijn namelijk talloze providers die een gratis nieuwsserver aanbieden om klanten te werven.

Goedkope nieuwsserver proberen

Als je het beste uit Eweka wilt halen kan je een abonnement afsluiten voor 3 maanden. Je betaald dan voor de goedkope nieuwsserver van 50Mb/sec maar krijgt de nieuwsserver van 100Mb/sec. Een snelle maar toch goedkope nieuwsserver proberen is bij Eweka dus een abonnement afsluiten voor 3 maanden!

De vele voordelen van de Eweka nieuwsservers

Eweka bestaat al 14 jaar en heeft zijn diensten gedurende die tijd constant verbeterd. Downloadsnelheden zijn natuurlijk enorm gestegen in de afgelopen 14 jaar, maar er is wel meer veranderd.

Zo heeft Eweka geen datalimiet meer, je kan dag en nacht downloaden met het maximum dat je internetverbinding aankan. Je hebt 3300+ dagen retentie, wat betekend dat je films, games en muziek kan downloaden die 9 jaar geleden zijn geüpload. Maar er zijn nog veel meer voordelen!

Je bent helemaal onzichtbaar

Eweka biedt zoals alle goede nieuwsserver providers gratis SSL aan. Dat houdt in dat niemand kan zien wat je doet met je nieuwsserver, niet welke nieuwsgroepen je doorzoekt, waar je naar zoekt en zelfs niet wat je download. SSL is een zeer hoge vorm van internet encryptie, welke praktisch onbreekbaar is.

Bij Eweka ben je echt anoniem!

Eweka hecht veel waarde aan de privacy van hun klanten. Daarom krijg je naast SSL bij Eweka ook een VPN, helemaal gratis! Een VPN is een virtueel prive netwerk. Het geeft je de mogelijkheid om een ander IP adres aan te nemen. 

SSL en een VPN hoef je niet in te stellen, dat gebeurd helemaal automatisch. Met een ander IP adres en SSL kan niemand zien wie je bent, waar je zit en wat je aan het downloaden of doen bent!

Nieuwsserver delen met je vrienden!

Je kan bij Eweka een nieuwsserver afnemen voor maar €7,50 per maand, je krijgt dan 8 verbindingen tegelijk, waarmee je met 50Mb/sec kan downloaden. Dat is snel genoeg om een hele film in HD kwaliteit te downloaden in een minuut of 20!

Wat zo fantastisch is van Eweka is dat je bij het 50Mb/sec maandabonnement je nieuwsserver mag delen met vrienden. Het is toegestaan om met 8 IP adressen tegelijk te downloaden. Je kan dus tegelijkertijd gebruikmaken van 1 nieuwsserver. Er zijn 8 verbindingen, dus kan je met 8 mensen delen.

Je kan ook met 1 iemand je nieuwsserver delen en ieder 4 verbindingen delen. Als je onderling afspreekt dat iedereen een deel moet betalen en je zou met 8 mensen downloaden, dan betaal je (€7,50 gedeeld door 8 mensen) € 0,94 per persoon! Het is dus mogelijk om met 8 mensen tegelijkertijd gedurende 1 hele maand, gebruik te maken van een Eweka nieuwsserver.

Betalen kan op alle manieren!

Niet het leukste onderwerp, betalen, maar als je ervoor kiest om een abonnement af te sluiten bij Eweka, dan kan je op alle mogelijke manieren betalen! Een iedere mogelijke manier om te betalen wordt aangeboden. (contant betalen kan niet… ) Je kan betalen met Paypal, iDEAL, creditcard, overschrijving, bedenk het en het is mogelijk.