Newshosting

XSNews - Fast Unlimited Premium

De Newshosting Usenet provider is er niet zomaar één, Newshosting heeft diverse prijzen gewonnen namelijk. Zo hebben ze in 2013 de prijs Best Newsreader 2013 gewonnen. Ook de prijzen Best Premium Provider en Best Overall Usenet Provider zijn onderscheidingen die naar dit bedrijf zijn gegaan. Dat zegt natuurlijk wel wat! Er zijn een flink aantal Usenet providers actief op de markt, maar een provider die zoveel prijzen heeft gewonnen om je niet zo snel tegen.

Newshosting nieuwsserver abonnementen

Laten we eens kijken naar de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten bij Newshosting, want je hebt namelijk verschillende mogelijkheden. Je kunt bij elk type abonnement gebruik maken van de Usenet browser, meer dan 100.000 nieuwsgroepen, 256-bit encryptie en 24/7 support! Er zijn 3 type abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het meest lichte abonnementen is het Lite abonnement, ideaal voor mensen die af en toe wat downloaden. Ben je echter iemand die dagelijks download, dan kunnen wij je het Unlimited of XL Powerpack abonnement aanraden.

Lite

Het Lite pakket staat maximaal 30 verbindingen toe en kent geen snelheidslimiet tijdens het downloaden. Je bent alleen afhankelijk van de snelheid van je eigen internet verbinding. Daarnaast kent het Lite pakket een retentie van maar liefst 3300+ dagen. Per maand mag je maximaal 50GB downloaden.

Unlimited

Kies je voor het Unlimited abonnement dan zit er geen limiet op het aantal te downloaden gigabytes. Je kunt dus onbeperkt downloaden elke maand! Ook bij dit pakket kun je maximaal 30 verbindingen opzetten en heb je een enorm lange retentie van 3300+ dagen.

XL Powerpack

Het XL Powerpack abonnement staat maximaal 60 verbindingen toe. Wil je het maximale uit Usenet halen dan is dit pakket echt iets voor jou. Net als bij het Lite en Unlimited pakket heb je het voordeel van de lange retentie. Ook kent het XL Powerpack geen limiet op het aantal te downloaden gigabytes.

Een groot voordeel van het XL powerpack is dat je er een gratis VPN bijkrijgt. Met een VPN kan je een ander IP adres aannemen, in combinatie met SSL ben je dat echt 100% anoniem. Een VPN is ook ontzettend handig als je anoniem websites e.d. wilt bezoeken.

Veilig downloaden met SSL, niet duur en een gratis proefperiode

SSL

Een groot voordeel van Newshosting is de mogelijkheid voor SSL. Door te kiezen voor SSL download je volledig anoniem en kan niemand stiekem meekijken tijdens het downloaden. Als je een beveiligde verbinding wilt dan ben je bij Newshosting dus aan het goede adres.

Prijzen

Voor minder dan 8 euro per maand kun je al gebruik maken van het Lite pakket. Het Unlimited pakket kost je ongeveer 12 euro per maand en het XL Powerpack 15 euro. Daarnaast kun je op verschillende manieren betalen. Zo is afrekenen via je creditcard mogelijk, maar ook via een Paypal account.

Proefperiode

Tijdens een gratis proefperiode kun je de kracht van Newshosting  ervaren. Je kunt tijdens deze proefperiode maar liefst 14 dagen kennis maken met Newshosting . Tijdens deze proefperiode heb je de mogelijkheid om 30GB te downloaden.

Wij raden je aan om Newshosting  eens uit te proberen en zelf te ervaren hoeveel deze Usenet provider te bieden heeft. Het aanmelden bij deze Usenet provider is erg eenvoudig. Na het aanmelden krijgt je vrijwel direct toegang tot de nieuwsservers en kun je beginnen met downloaden. Je krijgt bij dit bedrijf zeker waar voor je geld!