Usenet.nl

XSNews - Fast Unlimited Premium

UsenetNL-logoUsenet bestaat uit talloze nieuwsgroepen. Om het beste uit nieuwsgroepen te halen heb je een goede nieuwsserver nodig. Er zijn vele nieuwsserver providers die een goedkope nieuwsserver aanbieden maar er zijn niet echt veel providers die je gedurende een maand, zonder addertjes onder het gras, hun diensten laten proberen. Usenet.nl is wel zo’n nieuwsserver provider. Je hoeft je er alleen maar voor in te schrijven om voor 30 dagen gratis usenet in aanmerking te komen.

spotnet-nieuwsserver-instellen gratis usenet

Gratis usenet bij Usenet.nl!

Wil je een gratis usenet proberen? Dan is dit een van de beste nieuwsserver providers. Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van Usenet dan kun je gebruik maken van een gratis proefperiode om deze vorm van downloaden te leren kennen. Via Usenet.nl kun je 14 dagen lang ervaren hoe eenvoudig het is om muziek en films te downloaden.

De proefperiode kost je helemaal niks, het is dus een gratis kennismaking. Tijdens de proefperiode kun je maar liefst 300 GB downloaden. Je bepaalt helemaal zelf wat je gaat downloaden tijdens deze 2 weken! Het proefpakket kent nog een aantal voordelen, wij nemen ze graag even met je door.

  • Een snelheid tot 2.000 kbit/s
  • Gratis software om te zoeken, preview en één klik download
  • Verbinding met 5 serverfarms
  • Maximaal 16 verbindingen tegelijkertijd opzetten
  • SSL is ondersteund

Na de gratis usenet proefperiode

Heb je de proefperiode afgerond, dan kun je vervolgens kiezen voor het Compact of Relax pakket. Voor beide usenet pakketten geldt dat er toegang krijgt tot de geavanceerde software en premium support. Vooral de goede support is erg handig, want het kan voorkomen dat je vragen hebt over de software bijvoorbeeld.

Compact

Kies je voor het Compact pakket, dan kun je 35 GB per maand downloaden met een onbeperkte snelheid. De enige limiet hierbij is de snelheidslimiet van je internetprovider. Stel dat je een 50 Mbit abonnement hebt, dan is dat je maximale download snelheid.

Na 35 GB op onbeperkte snelheid gedownload te hebben kom je in het flatrate segment. Je kunt dan tot 600 GB downloaden, met een snelheid tot 2000 kbit/s. Het totale downloadvolume per maand ligt dus op 635 GB, dit staat gelijk aan zo’n 1850 CD’s. Het Compact pakket van Usenet.nl heeft een looptijd van één maand.

Relax

Het Relax pakket exact dezelfde specificaties als jet Compact pakket. Het enige verschil is de looptijd, die bedraagt namelijk 12 maanden. Met het Relax pakket kun je 30% besparen, puur omdat de looptijd langer is. Als je zeker weet dat je Usenet maandenlang wilt gaan gebruiken, dan is dit pakket zeker een aanrader. Wil je Usenet echter uitproberen of voor een maandje of twee gaan gebruiken, dan past het Compact pakket beter bij je.

Enorm veel data!

gratis usenetKies je voor Usenet, dan krijg je toegang tot een gigantische hoeveelheid aan data. Dit kunnen onder andere films en Dvd’s zijn. In totaal krijg je toegang tot maar liefst 10.000 terabyte aan data. Elke dag weer wordt er weer meer dan 10.000 gigabyte aan data toegevoegd. Het is daarnaast niet zo dat je geen toegang meer hebt tot bestanden die bijvoorbeeld 5 maanden geleden zijn toegevoegd.

De retentie ligt boven de 3.000 dagen, je kunt dus zelfs bestanden downloaden die meer dan 8 jaar geleden zijn toegevoegd. Er zijn meer dan 150.000 verschillende nieuwsgroepen. Dankzij het geavanceerde zoeksysteem kun je snel en eenvoudig de bestanden vinden waar je naar op zoek bent. De meegeleverde software werkt zowel op Windows en MAC systemen. Schrijf je vandaag nog in en maak gebruik van de aanbieding gratis usenet voor 14 dagen!