USENEXT

XSNews - Fast Unlimited Premium

USENEXT is de oudste en tevens bekendste Usenet-aanbieder in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. USENEXT is ook internationaal zeer goed gepositioneerd dankzij de taaldiversiteit (o.a. Nederlands). USENEXT biedt een dagelijks groeiende verscheidenheid aan onderwerpen in de verschillende nieuwsgroepen.

Met toegang tot Usenet krijgt u een enorme selectie aan bestanden: In totaal meer dan 30.000 terabytes aan bestanden in meer dan 200.000 nieuwsgroepen. Met 256-bits SSL-codering garandeert USENEXT uw anonimiteit en privacy.

De top 8 USENEXT voordelen in één oogopslag:

✔️ 256-Bit SSL-encryptie

✔️ 3800 dagen retentie

✔️ 30 petabytes aan gegevens en adviezen

✔️ hoge downloadsnelheid

✔️ 6 serverparken wereldwijd

✔️ tot 30 gelijktijdige verbindingen

✔️ leuke en professionele ondersteuning

✔️ gratis proefperiode

USENEXT prijzen en pakketten

USENEXT biedt haar klanten verschillende tariefpakketten met verschillende snelheden en looptijden – vanaf € 7,95. Na registratie voor het proefperiode kunnen de pakketten als vervolgpakket gemakkelijk in de memberarea worden gewijzigd.

USENEXT Pricing

PakkettenLooptijdPrijzen
Rockstar+12 maanden9,95€
Rookie+12 maanden7,95€
Legend+12 maanden19,95€
Rockstar1 maand16,95€
Rookie1 maand13,95€
Legend1 maand26,95€

Test USENEXT gratis

Net als veel andere Usenet-aanbieders biedt ook Usenet een gratis proefperiode aan. Meestal worden de eerste 14 dagen bij USENEXT als proefperiode beschouwd. Het voordeel van het proefabonnement is dat je het product beter leert kennen. Gedurende deze periode kunt u te allen tijde vrijblijvend opzeggen als de dienst u niet bevalt.

usenext toegang

USENEXT – de registratie

Stap 1: E-mailadres

Eerst moet u uw e-mailadres invoeren. U kunt ook beslissen of u zich wilt abonneren op de nieuwsbrief. Omdat goede informatie en aanbiedingen altijd via nieuwsbrieven komen, raden wij u aan het vakje aan te vinken om u te abonneren!

Stap 2: Betalingsgegevens

Vervolgens dient u uw betalingsgegevens in te voeren om een gemakkelijke verlenging in uw vervolgpakket mogelijk te maken. U kunt op elk moment van de proefperiode opzeggen, dus er is geen risico. USENEXT verzekert dat de gebruikersgegevens ook vertrouwelijk worden opgeslagen.

Zodra u al deze gegevens hebt ingevoerd, moet u het proces bevestigen door op de knop “Kopen” te klikken. De bestelling is nu voltooid. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan dit proces, aangezien u zich alleen inschrijft voor de proefperiode.

Stap 3: Wacht

Wacht op de laatste stap tot u direct wordt doorgestuurd.

Nieuwslezer (Newsreader / Software / Programma)

Hoewel USENEXT zelf geen eigen newsreader aanbiedt, ondersteunt het wel bijna alle gangbare newsreaders zoals SABnzbd, Momentum, HolmeZ enz. Meer informatie over de Usenet-software vindt u hier.
Nadat u zich bij USENEXT hebt geregistreerd, wordt u direct naar uw persoonlijke member-omgeving gebracht. Dan mag u

  • een nieuwslezer selecteren
  • Logingegevens invoeren en newsreader gebruiken

USENEXT-Nieuwslezer gratis downloaden

Tangysoft downloaden! ▶

Momentum downloaden! ▶

Phantom downloaden! ▶

SabNZB downloaden! ▶

Holmez toegang! ▶

Wijzig vervolgpakket

Als u voor een ander pakket wilt kiezen, kunt u onder “Mijn USENEXT” -> “Pakket” het door u gewenste vervolgpakket selecteren. Uw volgende pakket zal zeer duidelijk worden weergegeven in de member-omgeving om er zeker van te zijn dat er later geen ongewenste verlengingen worden gedaan.

USENEXT-ondersteuning

In vergelijking met andere aanbieders biedt USENEXT een uitstekende ondersteuning die supersnel en betrouwbaar op vragen reageert. Al met al wordt UseNeXT door ons 100% aanbevolen en is het een goed alternatief voor XSNews, onze nr. 1 provider in onze test.