Pure Usenet

XSNews - Fast Unlimited Premium

Pure Usenet is een Nederlandse nieuwsserver provider die al een behoorlijke tijd bestaat. De  provider biedt verschillende goedkope nieuwsservers aan, die behoorlijk snel zijn en een goede retentie hebben.

Het is mogelijk om een simpele nieuwsserver te nemen voor een spotprijs of een razendsnelle nieuwsserver voor een paar euro meer. Weinig nieuwsserver providers bieden nieuwsservers aan tegen de lage bedragen die Pure Usenet berekend.

Gratis nieuwsserver proberen

Vertrouw je het niet of wil je eerst kijken of downloaden met een nieuwsserver van Pure Usenet wel bij je past? Wel, dan heb je geluk! Pure Usenet is zo zeker van de usenet diensten die ze aanbieden dat je een nieuwsserver geheel vrijblijvend gedurende een week mag proberen. Je besteld en betaald een nieuwsserver pakket naar keuze, voor een maand, kwartaal, half jaar of een jaar.

Gedurende 7 dagen mag je de nieuwsserver waarvoor je hebt betaald dan vrijblijvend proberen. De beste manier om een gratis nieuwsserver echt te proberen, je kan een week lang kijken of de downloadsnelheid en retentie voldoen aan je eisen. Bevalt het niet? Dan neem je gewoon even contact op en dan krijg je netjes je geld terug.

Pure Usenet heeft veel verschillende nieuwsservers

Pure Usenet heeft talloze verschillende nieuwsserver pakketten. Als je weinig wilt downloaden en niet veel geeft om de downloadsnelheid, dan kan je een zeer goedkope nieuwsserver proberen. De goedkoopste nieuwsserver kost slechts € 2.29 per maand als je een jaarabonnement afsluit. Je kan dan downloaden met 4Mb per seconde, wat opzich snel genoeg is als je af en toe download of s’nachts je PC aan laat staan.

De snelste nieuwsserver kost € 6.63 per maand als je een voor een jaarabonnement kiest. Je kan dan downloaden met het maximum van je internetverbinding, er is geen downloadlimiet. Dit pakket is zeer geschikt voor mensen die veel en snel willen downloaden. Nogmaals, of je nou voor de goedkoopste of de snelste nieuwsserver kiest, als het niet bevalt, dan kan je binnen een week opzeggen en dan krijg je gewoon je geld terug!

Pure Usenet Nieuwsserver

Pure Usenet heeft een aantal extra’s die je nergens tegenkomt. De voordelen zijn onder andere gratis SSL, een uitmuntende retentie, vele betalingsmethodes en je mag je nieuwsserver delen.

Gratis SSL

Als je een nieuwsserver bij Pure Usenet afneemt, krijg je er gratis SSL bij. Dat betekend dat niemand kan waarnemen wat je download, ook je ISP niet!

Uitstekende retentie

De nieuwsservers van Pure Usenet hebben een retentie van 2000+ dagen. Dat betekend dat je bestanden kan downloaden die al drie jaar geleden zijn geupload naar nieuwsgroepen! Je hebt dus toegang tot veel meer bestanden die zich in nieuwsgroepen bevinden. Niet alleen kan je de nieuwste dingen downloaden, als je iets zoekt dat jaren geleden is geüpload kan je het gewoon downloaden.

Betaling en klantenservice

Je kan op alle mogelijke manieren betalen bij Pure Usenet. Je hebt dus geen creditcard, Paypal, bankrekening, of Mollie nodig, er is altijd wel een andere manier om te betalen voor een nieuwsserver. Je hoeft ook niet te betalen voor een jaarabonnement, Pure Usenet biedt nieuwsservers aan per maand, kwartaal, half jaar of jaar. Als je een jaarabonnement afneemt krijg je een behoorlijke korting op het toch al zeer lage nieuwsserver pakket. De klantenservice is uitstekend bereikbaar, middels email en social media is er altijd ondersteuning te vinden.

Nieuwsserver delen met anderen

Er zijn maar heel weinig nieuwsserver providers die dit toestaan. Je mag je nieuwsserver pakket delen met anderen! Stel, je download met name in de avond.
Een familielid of vriend download graag in de ochtend. En je de buurman waar je goed mee overweg kan download graag in de nacht. Het is dan mogelijk om een nieuwsserver te delen met 3 mensen.

Als je ieder een deel betaald en de goedkoopste nieuwsserver afneemt, is dat € 2.29 gedeeld door 3 € 0,79 per maand per persoon! Voor € 2.21 per persoon, per maand kan je met 3 mensen de snelste nieuwsserver afnemen. Natuurlijk hoef je niet met 3 personen een nieuwsserver te delen, je kan de nieuwsserver delen met zoveel mensen als je wilt, alleen kan er maar 1 persoon tegelijk gebruik maken van de nieuwsserver.