UsenetBucket

XSNews - Fast Unlimited Premium

Voor het kleine bedrag van 2,95 euro per maand kun je de enorme voordelen van Usenetbucket ervaren. Een enorm aanbod aan films en muziek kun je met enkele muisklikken eenvoudig en veilig downloaden. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, het Basic, comfort en Ultimate pakket.

UsenetBucket, een uitstekende goedkope nieuwsserver

SSL ondersteuning is privacy!

Kies je voor Usenetbucket, dan heb je het grote voordeel van een beveiligde verbinding via SSL. Door deze beveiligde verbinding houd je onbevoegde op afstand en kun je anoniem downloaden.

Nieuwsserver gratis proberen, download 7 dagen voor niets.

UsenetBucket heeft een aantal zeer interessante nieuwsserver pakketten. Voor wie niet helemaal zeker is, is het mogelijk om UsenetBucket eerst gratis te proberen. Met een FreeBucket kan je 5 GB downloaden. Na de 5 GB, stopt het gratis pakket zelf. 5 GB is natuurlijk niet echt veel.

Je kan, mits je je aanmeld via Facebook, 25 GB downloaden. En dat 7 dagen lang, zonder verdere verplichtingen. Een Free Bucket is de beste manier om de nieuwsservers van UsenetBucket echt testen!

De vele abonnementen bij UsenetBucket

Basic Bucket

Je kunt Usenetbucket een week gratis uitproberen. De kans is enorm groot dat je daarna een abonnement wilt afsluiten, omdat Usenetbucket erg plezierig werkt. Zo kun je met het Basic Bucket pakket profiteren van een lange retentie van 1600 dagen. Je kunt met een maximale snelheid van 10 Mbit downloaden en 25 verbindingen opzetten. Het aantal te downloaden gigabytes is niet gelimiteerd, je kunt dus onbeperkt downloaden!

Comfort Bucket

Wil je sneller kunnen downloaden en laat je internet provider dit toe, dan is het Comfort pakket er voor je. Download met een snelheid van maximaal 40 Mbit en zet 25 verbindingen op. Voor het Comfort pakket betaal je 4,95 euro per maand.

Ultimate Bucket

50 verbindingen en een snelheid van maar liefst 400 Mbit, dat is wat het Ultimate pakket te bieden heeft. Je krijgt dus aardig wat als je dit pakket afsluit, want je betaalt slechts 12,95 euro per maand. Ben je gebruiker die enorm veel download en dit met een hoge snelheid wil doen, dan is het Ultimate Bucket echt iets voor jou. Een gemiddelde film is een flink aantal gigabytes groot zoals je wellicht wel weet. Als je er meerdere per dag wilt downloaden heb je die 400 Mbit zeker nodig!

UsenetBucket is veilig en heeft een uitmuntende ondersteuning

Alle betalingen die je doet aan Usenetbucket worden veilig verwerkt door betaalproviders die gecertificeerd zijn. IDEAL, Paypal, overschrijving, alles is ondersteund. Daarnaast heb je een persoonlijke omgeving in de vorm van een Control Panel waar je een overzicht terug vind van je abonnement.

Je hebt zelf volledige controle over je abonnement. Ook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met de helpdesk van Usenetbucket als je vragen hebt of problemen ervaart. Wist je dat je enorm snel antwoord krijgt op vragen die je stelt aan Usenetbucket? Als je het contact formulier invult is de gemiddelde antwoord tijd slechts 24 uur. Hierbij zijn ook feestdagen en weekenden meegerekend! Bij problemen kun je dus rekenen op een zeer snelle oplossing.