Betaalde nieuwsservers

XSNews - Fast Unlimited Premium

De beste betaalde nieuwsservers proberen

Als je wilt downloaden uit usenet nieuwsgroepen heb je een nieuwsserver nodig.
Met een goede nieuwsserver heb je toegang tot vele films, games, muziek, e-books en meer. Veel mensen zoeken naar een gratis nieuwsserver.
Er zijn gratis nieuwsservers maar die werken vaak voor geen meter.

De downloadsnelheden zijn extreem laag, het is niet mogelijk om oudere bestanden te downloaden, de verbinding valt constant weg.
Kortweg gezegd, gratis nieuwsservers zijn waardeloos.Als je wilt downloaden uit usenet nieuwsgroepen is het raadzaam om eerst gratis een aantal nieuwsservers te proberen van betaalde providers voordat je overgaat op een abonnement.

Betaalde nieuwsservers gratis proberen?

Er zijn ontzettend veel nieuwsserver providers en natuurlijk zoeken ze allemaal nieuwe klanten. De beste Betaalde nieuwsserversmanier om nieuwe klanten te werven is door de klant de dienst eerst gratis te laten proberen. Als iemand een nieuwsserver gratis kan proberen, en de dienst bevalt, wordt iemand misschien een betalende klant.

Er zijn een aantal uitstekende nieuwsserver providers die een gratis proefperiode aanbieden, ook wel een usenet trial genaamd.
Enkele van de beste usenet providers die je gratis kan proberen vind je hieronder.

De beste betaalde nieuwsservers die je gratis kan proberen:

  1. XS News de snelste , Nederlands, 14 dagen gratis testen zonder downloadlimieten, maximum snelheden tot 800Mbit/s!
  2. Usenet.nl goedkope, razendsnelle newsserver (nieuwsserver) access provider, 14 dagen gratis proberen, download 300 GB!
  3. Usenet Server 10 GB trial, onbeperkte downloadsnelheden, 1900+ dagen retentie.
  4. Newshosting erg snel, Nederlands, 1900+ dagen retentie, onbeperkte downloadsnelheden, 14 dagen gratis proberen!
  5. Easynews razendsnel, makkelijk in gebruik, 1900+ dagen retentie, 14 dagen gratis proberen!
  6. Pure Usenet eerst betalen voor een abonnement. Bevalt het niet dan kan je binnen 7 dagen opzeggen en krijg je de abonnementskosten terug.
  7. Eweka  betalen voor een abonnement. Als de nieuwsserver van Eweka niet bevalt dan kan je binnen 7 dagen opzeggen en krijg je de abonnementskosten terug.

Probeer een gratis nieuwsserver voordat je gaat betalen!
Als een nieuwsserver provider niet biedt wat je ervan verwacht, zeg je het gratis proefabonnement op en probeer je gewoon een andere gratis provider.

Betaalde nieuwsservers,abonnement afsluiten?

Als je een nieuwsserver hebt geprobeerd en tevreden bent, kan je het proefabonnement overzetten in een betaald abonnement.
Het voordeel is dat je na de proefperiode precies weet wat je van een nieuwsserver kan verwachten. Misschien denk je, dan mag ik me scheel gaan betalen aan een nieuwsserver?

Een betaalde nieuwsserver is niet duur! Als je weinig downloadt en een langzame internetverbinding hebt, zijn er al nieuwsservers te vinden voor een paar euro per maand.
Heb je een snelle verbinding, download je veel, misschien wel complete HD video’s, dan heb je een wat zwaardere nieuwsserver nodig.
Voor een kleine tien euro per maand kan je dan dag en nacht downloaden, met onbeperkte downloadsnelheden.

Per maand of per jaar betalen?

Betaalde nieuwsservers per jaar Als je een nieuwsserver abonnement afsluit voor een jaar ben je natuurlijk veel goedkoper uit dan wanneer je een maand abonnement afsluit.
Providers geven je korting, ze hebben minder administratieve rompslomp en weten dat je een trouwe klant bent.
Na een lidmaatschap van een jaar bieden ze je meestal een nieuw jaarabonnement aan, tegen nog lagere prijzen, in de hoop dat je klant blijft.
Een jaarabonnement heeft dus zijn voordelen.

Betaalde nieuwsservers per maand
Wil je liever per maand betalen en niet vastzitten aan een jaarabonnement?
Dat kan natuurlijk ook! Een maand abonnement heeft als voordeel dat je iedere maand kan opzeggen, ik ga toch eens bij een andere provider kijken.
Daarnaast hoef je niet in een keer de kosten voor een heel jaar te voldoen, je kan gewoon per maand betalen.
Handig als je een beperkt budget hebt en toch graag download uit usenet nieuwsgroepen.